Szabályzat

Az ECONVENTIO Kerekasztal Közhasznú Egyesület "ECONVENTIO TESZT 2019.- Pénzügyi ismeret kutatás felnőtteknek” néven meghirdetett kutatás RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA.

A Pénzügyi tudatosság kutatásaz Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület (későbbiekben: Econventio) szervezésében történik, 1 fordulós, elektronikus teszt formájában.

A teszt az egyesület honlapján érhető el: felnottteszt.econventio.hu

A résztvevők:

A tesztet elsősorban az Econventio Egyesület és a Nemezti Művelődési Intézet munkatársai által elért felnőttek tölthetik ki.

A kutatás teljes ideje:

2019. műrcius 20. – 2019. december 01. A kutatás 1 fordulóbál áll, a nap 24 órájában elérhető.

A regisztráció:

A tesztoldalon történő regisztráció során szükséges megadni egy tetszőleges felhasználónevet, egy jelszót.

Ezzel a felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni a tesztre. A tesztre csak egyszer lehet belépni.

A regisztráció során szükséges továbbá megadni: nemre (férfi/nő), lakóhelyre, életkorra, foglalkozásra, legmagasabb befejezett iskolai végzettségre, jelenlegi képzés típusára (ha van), pénzügyi ismereteinek forrására vonatkozó kérdésekre a választ. Ezen adatokat az Econventio tudományos együttműködő partnerének, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kara által összeállított kutatócsoportnak – a teszt kitöltése során adott válaszokkal együtt – kizárólag tudományos kutatás és tanulmány készítés céljából anoním módon átadja.

Fontos, hogy a regisztráció során a valóságnak megfelelő adatokat adjon meg, hiszen ezek nélkülözhetetlenek a kutatás eredményeinek kiértékeléshez.

A regisztráció kitöltése során minden résztvevő a szabályzatot megismeri és tudomásulvételéről nyilatkozik.

A teszt:

Az egyéni regisztrációt követően lehet belépni a "teszt indítása" oldalra.

A tesztre egy regisztrált felhasználónévvel csak egyszer lehet belépni. A teszt kitöltéséhez meghatározott idő áll rendelkezésre. A teszt ideje alatt a rendelkezésre álló időt egy visszaszámláló óra folyamatosan jelzi. A rendelkezésre álló idő (30 perc) elteltével a teszt véget ér. Az a teszt minősül érvényesnek, amelynek minden kérdését a rendelkezésre álló idő alatt kitöltötték. Az a teszt, amelyet a rendelkezésre álló idő alatt nem töltöttek ti teljesen, érvénytelennek minősül.

Minden kérdésre csak egy válasz adható.

Az Econventio adatkezelési szabályzata ELÉRHETŐ ITT.