Regisztrációs segédlet

Az ECONVENTIO TESZT kitöltése regisztrációhoz kötött. A regisztráció az oldal jobb felső részén érhető el, itt kattintsunk a Regisztráció gombra:

Ha már korábban megtörtént a regisztráció, akkor a Bejelentkezés gombra kattintva lehet bejelentkezni, és elérni a tesztet.

Regisztráció

Töltsük ki a regisztrációs űrlap egyes mezőit. A felhasználónév megadásakor figyeljünk, hogy az nem tartalmazhat ékezetes betűket és szóközt.

 

A kitöltés után el kell fogadni a részvételi feltételeket, melyek az űrlap alatt olvashatóak, illetve lehetőség van hírlevél feliratkozásra is. Ez javasolt, mivel a későbbiekben a témához kapcsolódóan küldünk friss és hasznos információkat, melyek segítségével fejleszthető a pénzügyi tudatosság.

Regisztrációs kód: econventio

A részvételi feltétel elfogadás és a hírlevél feliratkozás alatt egy regisztrációs kód található. Ide az econventio szót kell beírni, enélkül a regisztráció nem lehetséges.

Ha ez megtörtént, akkor kattintsunk a Regisztráció gombra.

Regisztráció után - Belépés

A regisztrációt követően ezt az üzenetet olvashatjuk:

Írja be a regisztrációkor megadott felhasználónevet vagy e-mail címet és a jelszót a bejelentkezéshez majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

A teszt indításához bejelentkezés után kattintson a Teszt indítása gombra.

 

További kérdéssel, észrevétellel keressenek bizalommal!
Sok sikert a teszthez!

 

Kapcsolat:

E-mail: info@econventio.hu

Sápi Ákos: +36 20961 7563

Kovács Katalin: +36 20576 8000